Posted on

SATURN – Sedim, gledam kretanje planeta u narednom periodu i imam veliku dilemu da li da izaberem neki lepsi aspekt i obojim ovaj tekst u ruzicasto ili da vam napisem konkretno sustinu onakva kakva jeste, bitna ali ne bas tako ruzicasta.
Sunce je uslo u sazvezdje bika i ovo je odlicno da iskoristimo na sto je moguce bolji nacin kada su materijalnost, kapital i investicije u pitanju. Usput pripazite se i trosenja…

30.04.2018. godine Saturn krece retrogradno, a pridruzice mu se i Pluton koji takodje krece retrogradno… Sam pocetak retrogradnog kretanja nece doneti nista, da bi doslo do nekog dogadjaja zato su tu brze planete koje aktiviraju dogadjaje. Nailaze aspekti koji donose da se suocimo i sa odredjenim karmickim dugovima i lekcijama. Nece ovo kratko trajati, potrajace fino jer su i Saturn i Pluton spore planete pa ce se njihov uticaj osecati duzi vremenski period.

Mnoge stare stvari ce isplivati na povrsinu i na svetlost dana, na svim nivoima. Mnogi od nas ce otikriti razne porodicne tajne. Tajne vezane za ljubav, prijateljstva… Mnogi lazno pretstavljeni i lazni prijatelji i oni koji su nam lazno cinili „dobro“ ce se odaljiti i otici od nas. Ne treba da nam bude zao zbog ovoga. Ovo i mnoge druge stvari nas cekaju i moracemo da ih prihvatimo ma koliko ce nam biti bolno. Sto se manje budemo opirali, tj. sto pre prihvatimo da su stvari takve kave su, brze cemo krenuti dalje rastereceniji i „cistiji“ za nove dogadjae, nove prilike i sanse kao i ljude i svakako za srecu koja kao uslov postavlja rasterecenje i oslobadjanje od svega sto je staro i lazno – bez obzira da li se radi o stvarima, osecanjima ili ljudima.

Pluton ce otkrivati i odsecati sve sto nije kako treba, ali on donosi i preporod, otvara nova vrata za bolje. Tajna je u prihvatanju i nastavljanju dalje.