Posted on

Kao sto sam obecala, malo kasnim ali nije strasno s obzirom da je Jupiter toliko spor da ce nas pratiti skoro cele godine …
Kada je ovakav ne daje bas dobre ishode ukoliko imate neko sudjenje, vise ce ici na ruku onima koji pravdu ne zasluzuju, nazalost.
Ovakvo kretanje Jupitera ne treba gledati kao nesto negativno, on donosi rasplet i mnostvo, ali mozda na neki malo cudniji nacin. Onima kojima tranzitira kroz 5 polje moze doneti sklapanje braka sa nekim partnerom od ranije sa kojim prica „nije zavrsena“, trudnocu nakon duzeg vremenskog period itd itd… sve zavisi od rasporeda ostalih planeta u vasem horoskopu i od rasporeda kuca, kao i aspekata sa kojima ce Rx Jupiter biti u odnosu. Jedno je sigurno, kada god dotakne neku od vasih planeta dogadjaj nece izostati.
Oni koji nemaju Rx Jupitera u svom horoskopu nebi trebalo nesto krupno i veliko da zapocinju ako ne moraju, nekako sve ce ici sporije kao i dotok novca.
Ukoliko je Jupiter vladar vaseg znaka ili podznaka ili je natalni u petom polju, moguce i zeljene i nezeljene trudnoce…
Ono sto moze da bude savet jeste da ne zurite sa odlukama, sa bitnim potezima…polako, prikupite vise opcija, razmislite o svakoj pa polako.
Jupiter nas vraca da zavrsimo sve sto nismo u prethodnim mesecima, odnose, poslove, projekte, planiranja pa cak i da na kraju zavrsimo i sa ostvarivanjem nekih zelja i potreba koje smo duzi vremenski period prizeljkivali.
Od subote 17.03. Mars ulazi u sazvezdje Jarca pa ce biti i energije da se sve odradi u nekom narednom periodu…
Od 22.03. nam krece i Merkur retrogradno, pa ce kasnije u aprilu i Saturn i ohohooo… lagano samo i bice sve Ok koliko je moguce…