Posted on

Pun Mesec u znaku lava je jedan od mnogih aspekata za naredne dane koji ce praviti opoziciju sa Suncem u vodoliji.

Uticaj Punog Meseca osetice se 2-3 dana pre i posle 08.02.2020. Uz to Venera konjukcija Kiron Rx u ovnu vladar Mars koji je u trigonu sa Punim Mesecom.  – krug zatvoren… 🙂

Ovi aspekti donose dosta toga, izvesno je da ce doci do raznih dilema na raznim relacijama. Mnogi ce morati da se odluce da li ce odluke donositi srcem ili glavom. Bice prisutna teznja da se bude egocentrican [JA] ali situacije i okolnosti ce nametati da to bude MI. Sukob logike i intuicije. Naglasena teznja ka opustanju, uzivanju, ugadjanju sebi na razne nacine i na raznim poljima pa tu moze doci do sukoba. Bunice se neko preko puta vas, necete biti shvaceni bas najbolje.

Zbog upliva i drugih aspekata uz Veneru sekstil Saturn ovaj period od 06.02. do 12.02.2020. bice dinamican…  poprilicno otvoren za mnoga zaljubljivanja, ulazak u nove veze, ucvrscivanje kvalitetnih veza koje vec traju, prekide onih drugih…  nije iskljuceno da dodje do interakcije sa nekim iz proslosti… Kada kazem “veze” mislim na sve veze: emotivne, poslovne, prijateljske, rodbinske itd… Sasvim je redu da pokusate da nadjete neki balans, zgodno resenje kako bi potencijalne sukobe i rasprave ublazili. Navalentnost bilo koje vrste ovih dana nije bas najbolji saveznik.

Pozicija i aspekti ovog Punog Meseca su nekako istaknuti, vazni, posebno znacajni. Preporucujem da desavanja zapamtite ili zapisete kako bi mogli da potpuno uokvirite i ucelite pricu i povezete sve na leto 03.08.2020. kada cemo imati pun Mesec u vodoliji i 19.08.2020. kada ce biti Mlad Meseces. Sada postavljeni odnosi tada dobijaju epilog.

Aspekti Merkura i Urana koji su dobri donosice sjajne ideje za resavanje mnogih problema i situacija –  treba pratiti svoj unutrasnji glas, intuiciju, sopstvo…