Luna Astrolog

luna

Rodjena sam 1967 godine u Begradu. Moje interesovanje za hiromantiju je pocelo 1987 godine nakon susreta i iskustva sa zenom koja nije pripadala nasim prostorima. Imala sam srecu da mi prenese svoje znanje i ukaze na tajne koje je stekla radeci sa ljudima. Od 1988-1992 godine odgledala sam vise stotina dlanova i poselo je da mi smeta sto ne mogu u dlanovima da vidim detaljnije…na dlanovima 1mm pokazuje 1god zivota.

Od 1992 god moje interesovanje krece ka astrologiji koja pruza u mnogo kracem vremenskom intervalu definisane dogadjaje. Naravno gledanje u dlan nisam napustala. U astrologiji uz dalji predan i intenzivan rad konstantno sam se usavrsavala, tako da sam nakon dugog niza godina stalnog usavrsavanja i rada sa ljudima i uradjenih na hiljade i hiljade zivotnih horoskopa otvorila prosle godine i agenciju “ASTRO LLUNA”. Izradjujem i tumacim licne zivotne horoskope, uporedne ljubavne, godisnje, mesecne…

Moje znanje i interesovanja su za hiromantiju, astrologiju, tarot karte, psihologiju, filozofiju, meditacije i sve sto potpada pod ove oblasti.