Posted on

Plaćanje


Plaćanje možete izvršiti uplatom na naš dinarski račun ili putem Pay Pal-a . 1.Ukoliko izaberete kao način plaćanja uplatu na naš dinarski račun, kad izvršite porudžbinu (odnosno pritisnete dugme PORUČI ) na vaš EMAIL će stići instrukcije kako da izvršite plaćanje i dobićete naše brojeve računa. 2.Ukoliko izaberete uslugu plaćanja preko PayPal-a celokupan dinarski iznos će biti prebačen u EURO po trenutnom srednjem kursu iz razloga što PayPal ne prima dinarske uplate. Potom će te biti preusmereni na sajt PAYPAL-a gde će te moći izvršiti plaćanje, uz dodatnih 9 % na ukupnu cenu (PayPal provizija+konvertovanje valuta EU/din). Mi automatski dobijamo Email o izvršenoj kupovini i u najkraćem roku vršimo uslugu koju ste platili.

12.000 рсд

Obavite kvalitetan online razgovor iz inostranstva u trajanju maksimum 45 minuta sa Luna astrologom – Viber, WhatsApp. Mozete pitati za sebe ili druge sve sto vas zanima. Ukoliko zelite detaljno da sagledate uzroke problema, nacine i periode za resavanje istih to cu studiozno i detaljno analizirati uz davanje smernica za resavanje istih kao i dalji razvoj i napredak na svim zivotnim poljima.

Razgovori (konsultacije) se obavljaju iskljucivo online na navedeni broj putem Vibera ili WhatsApp-a po vasem izboru.

Zakazite svoj termin nakon uplate i slanja slike o dokazu uplate (obavezno) kao i broja porudzbine sa sajta na Viber ili WhatsApp na broj telefona +381 69 1780777
Na termin se ceka 1-3 dana.

Шифра производа: 17f5cc75c2e6 Категорија:
Kako platiti ?